11/11/2014

WEEK 45

kiiii

Sunnuntaina isänpäivänä valmistautumassa syömään! Tai siis, aloittamassa valmistautumista. // Kuva otettu perjantai-iltana kahdeksan jälkeen. Meidän vauvat on alkanu viime aikoina menemään ihan hirmuaikasin yöunille! // Tänään ennen työpäivän alkamista seitsemän jälkeen aamulla kaupassa ostsamassa toimistoon hedelmiä ja muita tarvikkeita sekä mulle ja äitille vähän eväitä. // Isänpäivänaamaa!

kii

Jos jollain on oudot nukkumisasennot, niin Sofilla! // Ah, ripsihuollon jälkeinen tunne on maailman paras! Kattoko joku teistä sattumoisin tämän illan Erilaiset äidit -jakson, joka kertoi turkulaisesta Mutsis on -blogin Emiliasta? Jaksossa kuvattiin hetki myös mun yhteistyökumppanin, Kauneushoitola Melonin tiloissa, johon Emilia pääsi vähän rentoutumaan juuri ennen synnytystä! // Viikonlopun herkkuja  omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta.

JU

Maailman täydellisimmät ostokset! Takki ja kengät tilattu Zalandolta ja yhteensä kustansivat vajaa 60 euroa. Vihdoin mulla on tekoturkistakki, joka ei tee musta ihan norsun kokoisen näköistä! // Vähän erikoisemmat kynttilä...jutskat? Lyhdyt? Mitä noi on? Anyway, ihastuin näihin ja pakko hankkia oman kodin parvekkeelle sitten...no, joskus! // Maailman lämpimin ja ihanin pooloneule saatu yhteistyökumppanilta, linkki neuleeseen tässä. Pääsi tänään töihinkin päälle, ai että mä tykkään! Tämä on vähän pidemmän mallinen, joten menee legginsienkin kanssa. Täytyy vaan ensin hommata ne nahkalegginsit jostain! Jos jollain antaa vinkkiä myös pitkäjalkaiselle sopivista nahkalegginseistä, niin kommenttia kommenttiboksiin! // Äitin pikkujoulukynsiä, joista ei tällä kertaa tullutkaan punaiset.

kiiiiii

Lauantaiaamuna Sofin kanssa pitkällä ja reippaalla lenkillä! // Valmiina tämän vuoden viimeiseen koulupäivään, nyyh. Uusi takki tottakai heti päällä! // Siisti huone. Rakastan sitä tunnetta, kun huone on siisti ja ylimääräiset rojut niillä kuuluvilla paikoilla. // Rainy monday... 

10 kommenttia:

  1. Nää postaukset on niin kivoja + oot niin kaunis! Heh, meijänkin koira nukkuu aina mitä ihmeemmissä asennoissa.. :D
    http://jennicarita.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Haha, koirat on välillä niin outoja..

      Poista
  2. Aivan ihana toi tekoturkis! ♥ Mäkin oon ettiny just tollasta vaaleeta ja toi näyttää ihan täydelliseltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Toi onkin ihan täydellinen. Tosi onnistunut ostos! :-)

      Poista
  3. Todella ihana blogi sulla :) Oih..tuo meikkipöytä makkarissa on niin ihana.

    Blogistani löytyy Soap Gloryn arvonta.Toivottavasti osallistut :)

    VastaaPoista
  4. mikä sen sun kaverin sairaus olikaan? se aivosairaus? oliskohan hän kiinnostunut kertomaan meille siitä lisää? mua kiinnostais ihan hirveeesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan hän!

      http://essi-bltn.blogspot.fi/2014/11/vieraileva-kirjoittaja-pt-2-elama.html

      Poista
  5. Mistähän toi sun sängyn "helmalakana" mahtaa olla peräisin ? :-)

    VastaaPoista