10/13/2015

ESSENCE MAKE UP

Huh, vihdoinkin pääsen kertomaan teille tästä mulle vielä aika uudesta tuttavuudesta  meikkibrändi Essencestä ja muutamasta heidän tuotteestaan! Oon jo aiemmin kavereiden meikkikokoelmia katsellessa kiinnittänyt näihin huomiota, mutten oo sen kummemmin alkanut selvittämään, mistä niitä voisi saada ja oon pitänyt itsestäänselvyytenä, että vain netistä.

Muutamia viikkoja sitten liityin Facebookissa todella kivaan ryhmään, jossa keskustellaan kaikesta kauneuteen ja muotiin liittyvästä ja jossa voi myös suositella muille omia lempparituotteita! Siellä mä taas bongasin tämän Essence -merkin ja löysin keskusteluja, jossa sarjan tuotteita hehkutettiin ihan älyttömästi. Ei tainnut joukossa olla ketään, jolla olisi näistä tuotteista huonoa sanottavaa! Sen takia kiinnostuin koko ajan enemmän ja enemmän, mistä näitä saisi ja muutamien nettisivujen lisäksi huomasin, että näitä saa myös muutamista Tokmanneista! Ei kuitenkaan kaikista, mutta onnekseni Turun Tokmannissa oli kiva valikoima Essencen tuotteita ja meninkin käymään siellä heti samana päivänä.

P1013681
P1013771

Mitä sieltä sitten lähti mukaan? Kaksi huulipunaa, kolme huultenrajauskynää ja mattahuulipuuna. Hinnat saattaa heitellä ehkä parillakymmenellä sentillä, mutta muistaakseni huultenrajauskynät maksoi 1,25€/kpl, mattahuulijuttu 2,90€ ja huulipunat 2,25€/kpl. Yhteensä tämä satsi maksoi siis abouttisrallaa 12 euroa, eli todella vähän.

P1013709piupiupiu

Huultenrajauskynät on todella pigmenttisiä ja levittyy ensimmäisen käyttökerran jälkeen (en tiedä luulenko vaan, että noissa saattaa olla vähän erilainen pinta käyttämättömänä, koska näin ollut tosi monien tuotteiden kanssa) tosi nätisti ja pehmeesti huulille. Eniten on tullut käytettyä tota keskimmäistä nudea huultenrajauskynää ja noita pinkimpiä vähän vähemmän, koska tykkään enemmän tummemmasta nudesta ja luonnollisemmasta huulimeikistä. Hintalaatusuhde näissä (kaikissa tuotteissa) on kyllä aika erinomainen!

P1013769P1013747

Eniten mä tykkään näistä huulipunista ja mattahuulikiillosta. Jälkimmäisen koostumus on aivan täydellinen, vähän niinkuin silkkinen mitä purnukka lupaakin. Tuote ei tunnu huulilla lainkaan kuivalta vaan päin vastoin kostetuttavalta! Levityspäästä en kauheasti tykkää ja se jättää aika epätasaisen jäljen, mutta itse oon yleensä ensin sillä levityspäällä töpötellyt väriä huulille ja sen jälkeen hellästi sormen kanssa levittänyt sen. Hyvää huulipunasivellintä metsästäessä...

Itse sävy on aivan ihana syyssävy, nudehtavan vaaleanpunainen (tässä näkyy sävy aika hyvin).

P1013741P1013762ALALAL

Huulipunista Come Naturally -sävyä oon käyttänyt yllättävän paljon, lähes päivittäin ja siitä on tullut ehdottomasti mun lempparipuna! Sävy on todella lähellä tuota sävyä, mitä ylemmässä kuvassa on eli tollainen rusehtava nude. Porcelain Doll on mun makuun liian nude sävy, mutta sekin menee kyllä esimerkiksi tummemman huultenrajauskynän kaverina! Näiden koostumusta voisin yleistää maailman tappiin saakka, ja melkeen uskaltaisin sanoa, että on ainakin samalla viivalla Macin punien kanssa. Macit punat maksaa sen parikymppiä ja nämä Essencen pari euroa, joten taidan jatkossakin ainakin joidenkin sävyjen kohdalla kallistua jälkimmäisen puoleen! Hinta-laatu-suhde on ehdottomasti kunnossa.

Sussu kävi mulla ottamassa kynnet sunnuntaina ja katoin heti, että oho, kun on silmänaluset ihanan valoisat eikä merkkiäkään mistään tummista silmänalusista! Ja arvatkaa mitä? Sussu oli käyttänyt niiden silmänalusten peittoon Essencen luomivärin pohjustajaa. En meinannut uskoa, mutta herranisä se on hyvää tavaraa! :-D Oon nähnyt monia kuvia, missä samaan tarkoitukseen on käytetty Macin Prolongwear peiteainetta, mutta sekään ei ollut mitään verrattuna tuon Essencen jälkeen... Arvatakin siis saattaa, että seuraavana ostoslistalla on ehdottomasti tuo tumminen silmänalusten peittäjä! Saa nähdä, vaikka jo tänään menisin sen ostamaan, kun tarkoitus olisi käydä iskällä illalla...

Jos teitä kiinnostaa, niin tässä vielä listattuna paikat, jotka myy Essenceä.

Carlson
Joensuu, Kuopio, Mikkeli

Halpa-Halli
Haukipudas, Kiiminki, Kokkola, Kuopio/Matkus, Liminka, Muhos, Pietarsaari, Pori, Raahe, Saarijärvi, Siilinjärvi, Ylivieska

Keskisen Kyläkauppa - Tuuri

Kärkkäinen
Ii, Lahti ja Ylivieska 

Minimani
Ideapark, Jyväskylä, Kokkola, Seinäjoki ja Vaasa

Tokmanni
Helsinki Itäkeskus, Helsinki Kaisaniemi, Hyrylä/Tuusula, Järvenpää, Porvoo ja Turku Länsikeskus

Jokaisen liikkeen valikoima saattaa vaihdella ja osassa Essencen hyllyt on metrin ja osassa pari metriä leveitä. 

Onko teillä kokemuksia Essencen meikeistä? Olisiko suositella jotain tuotetta mulle? :-)

16 kommenttia:

  1. Itelläni on 7 Essence tuotetta ja haluun vaa lisäää!! (Sydänsilmäemoji) En tajua miten on niin halpoja ja suht laadukkaita??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitäpä juuri! Ainoa tuote, jossa kulkee halpa hinta ja laatu käsikädessä ;-)

      Poista
  2. KIIMINKI MAINITTU XD mut ihan tosissaan tuo essencen tussimainen eyeliner on ihan paras! Rajaukset on pysyny ihan samanlaisena vaikka ois nukkunu meikit päässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä mä oon kuullut ennenkin tosi paljon hyvää! :-)

      Poista
  3. Just oon Liminkaan viikonloppuna menossa ja voin sanoa että pakko lähtä tuhlaamaan vähän isän rahoja sinne halpa-halliin :D Tuo porcelain nude on just sen sävynen mitä oon yrittäny joka paikasta löytää sellaiseen hintaan joka ihan puolta lompakkoa tyhjennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä ehdottomasti, uskomatonta, miten hyviä voi näin halvat tuotteet olla! :>

      Poista
  4. mikä fb ryhmä? :)

    VastaaPoista
  5. noi on ihania!! niin halpoja mutta hyviä! mulla on ton merkin huulipuna, rajauskynä, eyeliner ja peitevoide - tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ei tarvitse potea huonoa omatuntoa siitä, että käy vähän väliä hakemassa huulipunaa ja kynsilakkaa, kun on niin halpoja! :>

      Poista
  6. Itsekin omistan muutaman huultenrajauskynän kyseiseltä merkiltä ja tähän asti tykännyt todella kovasti!
    Mutta sanoisinko yhden huonon puolen olevan niiden kuivuus. Ne kuivuu todella nopeasti huulilla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ite huomannut saman, etenkin noissa "kynämallisissa"! Noi muoviputkilossa olevat ei kuivu mun mielestä yhtään niin pahasti :-)

      Poista
  7. miks linkkaat blogias äityleihin :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksköhän sitä blogia yleensä nettisivuille/keskustelufoorumeille linkitetään...? ;-) Kiva maanantaipähkinä purtavaksi!

      Poista
  8. Nämä ovat ihan mahtavia! Ostin viime viikolla ensimmäiset Essence meikkini ja olen ihan rakastunut, varsinkin huulituotteisiin. Kirjoitin myös blogiini näistä pienen jutun :)

    http://tiiajennyy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Odotan jo, että pääsisin taas käymään Tokmannilla ja ostaa muutaman uuden jutun... Kävinkin lukemassa tuon postauksen, ihania juttuja löysit! :>

      Poista